PRIVELES

STAL DE VLASREDE

Privélessen

Bedankt voor jouw reservatie bij Stal De Vlasrede. 

Je bent VAN HARTE WELKOM.

Lees hieronder even alles door om de lessen vlot te laten verlopen. Zo kunnen we jouw lestijd 100% benutten.

Tot binnenkort

Team De Vlasrede

Wat heb je nodig?

Gemakkelijke kledij, een rijhelm of fietshelm en laarzen. Een veiligheidsvest of rugbeschermer is een aanrader, maar is niet verplicht. Wie geen rijhelm heeft, kan er één gebruiken van De Vlasrede. 

 
 

Tijdstip rijles: 

Je bent van harte welkom bij Stal De Vlasrede.

Als dit jouw eerste rijles is dan hoef je 10 min. op voorhand aanwezig te zijn voor jouw les. Tijdens je eerste les halen we samen de pony en zadelen we samen op met een korte rij-tijd binnen jouw les. Bij de Vlasrede is leren opzadelen en een pony halen een vereiste om te leren paardrijden. 

Gelieve tijdig aanwezig te zijn voor uw gereserveerde privéles . Voor de privélessen bent u best minimum 40 minuten op voorhand aanwezig als je de pony nog moet opzadelen en als je dit al alleen kan.

Lesinvulling:

Een privéles kan heel gevarieerd zijn, jij mag jouw gereserveerde tijd volledig zelf invullen in overleg met de lesgever.

Bijvoorbeeld : leren opzadelen, longeren, zitoefeningen, G-sport (personen met een beperking), grondwerk, dressuur, initiatie, cavaletti, springen, wandeling,… Dit is jouw tijd, geniet ervan! 

Opzadelen?

Als u ingeschreven bent voor een privéles, is het belangrijk dat je zelf je paard kan halen van de weide en opzadelen (eventueel met hulp van je ouders) tegen het uur dat de les begint. Als je dit nog niet alleen kan, dan doen we dit samen binnen jouw gereserveerde lestijd

 Als je dit nog niet volledig onder de knie hebt raden we jou aan om een privéles of een groepsles initiatie rijden en opzadelen te reserveren. Als ouder kan u alles meevolgen en kan u samen met uw zoon/dochter leren opzadelen. Wij helpen je graag zodat je tijdens jouw lesmoment geen tijd meer moet voorzien voor het op- en afzadelen. Voor en/of na de les kan je uitgebreid de tijd nemen om je pony te verzorgen. 

U kan bij de lesgever voor de start van de les navragen welke pony/paard u kan nemen voor de les.

Eerste rijles op Stal De Vlasrede?

Voor een eerste rijles raden we aan om voor een privéles te kiezen, zo kunnen we jouw niveau inschatten en zo kan je ons en de pony’s leren kennen.

Ponyclub?

Deze les is specifiek voor kinderen vanaf 4 jaar. Op een spelende wijze leren ze de beginselen van het ponyrijden kennen. Deze lessen worden gevarieerd opgebouwd zodat elk aspect aan bod komt zoals b.v. leren poetsen, opzadelen, stap, een drafje, ponygames. Fun en ontspanning staan hier  voorop. Dit is ook een ideale les voor kinderen met angst of schrik voor dieren. Deze les is de helft van de tijd op de pony en de helft van de tijd leren opzadelen, poetsen enz..

Annulatie of zonder annuleren ?

U kan tot 48u op voorhand de afspraak kosteloos annuleren via de website. Indien u niet op de afspraak bent, zal de les aangerekend worden aangezien onze lesgevers klaar staan op dit moment voor jouw gereserveerde afspraak.

LESKAARTEN WORDEN NIET TERUGBETAALD, u kan en mag wel beurten doorgeven.

Verzekering en clubaansluiting?

U bent verplicht vanaf de 2de rijles een VLP-verzekering  te nemen zoniet bent u niet verzekerd voor uw geboekte les. U kan via de website een clublidmaatschap aanvragen waarbij u nadien een uitnodiging tot betaling ontvangt per mail. Wij zijn een erkende VLP-club, alle informatie over de polis kan u nalezen via www.vlp.be 

Clubkledij?

Wil je ook een t-shirt of trui van onze club? Vraag dit aan de lesgever, als we deze op voorraad hebben bezorgen we jou dit de week nadien.

Betaling?

U kan kiezen voor een 10 beurtenkaart (160 euro) voor de groepslessen.  De prijs voor een privéles is 25 euro, springlessen privé is 25 euro.

Equilabel***

Stal De Vlasrede heeft het equilabel. Dit staat garant voor de hoogste zorg voor paard en voor de activiteiten georganiseerd op deze stalling. De Vlasrede behaalde dit met mooie onderscheiding.

Bezoek ons

Contacteer ons voor een bezoek op onze stalling, wij informeren u graag verder.

Rivierstraat 64 te Laarne

Bel ons

Heeft u nog bijkomende vragen? Contacteer ons volledig vrijblijvend.

+32 (0) 495 89 20 73

Volg ons

Volg onze Facebook pagina voor alle komende events en nieuwtjes.