Hoefsmid

STEVE MARTENS

Kwaliteit

Met meer dan twintig jaar vakervaring is uw paard in goede handen. We werken met allerlei rassen en in verschillende (sport-)disciplines.

Hoe werken we?

Persoonlijke aanpak

Bij het bekappen en beslaan letten we altijd op de specifieke behoeften van zowel paard als eigenaar voor een optimale conditie van de hoeven.

 
Aandacht
Aandacht is een belangrijk onderdeel van het werk. Probleemhoeven zien we als een uitdaging waarbij we altijd naar volledig herstel streven.
 
Divers klantenbestand

Ons klantenbestand gaat van professionele sportstallen tot kleine particuliere stallen in de omgeving van Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons

Meester hoefsmid Martens Steve 

Mogelijkheden

Kappen

Onze eerste stap is het bestuderen van de manier van bewegen, stand en voet-as van uw paard. Aan de hand van deze informatie bekappen en trimmen we de hoeven.

Hoefcorrectie

Bij paarden met een afwijkende stand, onregelmatige gang of blessures kan orthopedisch beslag uitkomst bieden, daar het beslag de hoef kan corrigeren.

Beslaan

Na het bekappen kan uw paard worden beslagen. We werken met veel verschillende soorten ijzers, zo is er voor elke discipline en situatie een passend ijzer.

Hoefzieken

Bij hoefziekten zoals white line disease, schimmels en ontstekingen proberen wij de hoef weer gezond en sterk te krijgen en geven we advies waar nodig.

Onze partners

hoefsmid-fokkerij-opfok-hengstenhouderij-hoefsmederij
AESstallion-dekhengst-martens-devlasrede
equilabel De vlasrede