Boerderij en
Initiatie ponykamp
(4-9jaar)

Op onze fokkerij valt heel wat te beleven. Zo kan je bij ons een ritje maken met de traktor, helpen de pony’s en veulens te verzorgen, de stallen helpen mesten, de dieren eten geven, knuffelen en rijden met onze pony’s. Hijs je in het zadel, want deze vakantie kan jij op kamp! 

“We love making outside memories for you.”

Met onze jaren ervaring met kinderen en als leerkracht kleuteronderwijs, zorgen we voor een uitdagend en gevarieerde aanbod passend aan de nood van elk kind.
Ontdek onze knuffelpony's op onze fokkerij voor de allerkleinsten, hijs je in het zadel want hier ben jij de cowboy!
BACK 2 BASIC


Voor welke leeftijd?

Vanaf de leeftijd van 4 jaar tot 9 jaar kan je deelnemen aan het initiatie kamp. Elke kind krijgt individuele begeleiding van onze lesgevers en kampbegeleiders.  Veiligheid,vertrouwen opbouwen én plezier staan bij ons voorop. Kinderen leren op een ongedwongen en speelse manier met onze pony’s omgaan in deze kampen.


UURREGELING en wat heb je nodig?

De dagkampen starten om 9u en eindigen om 16u . Je kan reeds aanmelden vanaf 8u en je kan blijven tot 17u.

Wat heb je nodig?

Gemakkelijke kledij, een rijhelm of fietshelm en laarzen. Een veiligheidsvest of rugbeschermer is een aanrader, maar is niet verplicht. Wie geen rijhelm heeft, kan er eentje gratis gebruiken van De Vlasrede. Laarzen zijn verplicht en sandalen zijn verboden.

 

BELEEF MEER!

Back to basics, genieten van de kleine dingen rondom het hele gebeuren op de fokkerij, knuffel en rij als een cowboy met de pony’s. Hou jij van dieren en wil je graag meer contact met hen? Maak kennis met de merries, veulens, pony’s en andere neerhofdieren… Jouw zoon of dochters uitstapje naar een fokkerij kan niet meer stuk! 

Topvakanties tussen de pony's

Doorheen het jaar kan je een ponyparty boeken, deelnemen aan onze mini ponyclub of jouw volgend kamp online reserveren.