Kampen

Hijs je in het zadel! Deze vakantie ga jij op paardrijkamp! In draf of in galop, je krijgt in ieder geval vele tips om nog beter in het zadel te zitten.

“We love making memories for you.”

Met onze jaren ervaring in ponykampen, zorgen we voor gevarieerde kampweken met betrouwbare en lieve pony's.
STAL DE VLASREDE


Voor welke leeftijd?

 Stal De Vlasrede biedt kampen aan voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Elke kind krijgt individuele begeleiding van onze lesgevers en kampbegeleiders.  Veiligheid,vertrouwen opbouwen én plezier staan bij ons voorop.


Wat doen we?

Elk kind kan zijn eigen grenzen aftasten en naar zijn/haar pony toegroeien tijdens onze kampweken. 
Paarden poetsen, opzadelen, leren vlechten, wandelingen, springparcours, rijden zonder zadel, schriktraining, behendigheidsoefeningen, voltige…. uitdaging verzekerd!
Elke dag krijg je 2 keer rijles. Samen met een vriend of vriendin heb je deze week een ‘eigen pony’ ter beschikking. Kom je met een vriend of vriendin? Wij houden hier rekening mee en laten jullie samen de vakantie als team beleven. 
 
Op het einde van elke kampweek organiseren we een toonmoment. Elk kind is zo trots op wat hij/zij deze week mocht beleven en wij willen dit graag delen met jou. 
 


Heb je ervaring nodig?

 
Onze kampen worden georganiseerd met brave en rustige rijpaarden en pony’s. Tijdens de kampen kunnen beginnende ruiters op een spelende wijze met pony’s leren omgaan en hun eerste drafpasjes leren zetten. Je dochter of zoon heeft dus geen ervaring nodig.

Ben je al wat meer ervaren? Top! Wij krikken jouw niveau naar een hoger level. Onze lesgevers kunnen op elk niveau inspelen. 

Video afspelen


UURREGELING en wat heb je nodig?

De kampen starten om 9u en eindigen om 16u . Je kan reeds aanmelden vanaf 8u en je kan blijven tot 17u.

Wat heb je nodig voor een ponykamp?

Gemakkelijke kledij, een rijhelm of fietshelm en laarzen. Een veiligheidsvest of rugbeschermer is een aanrader, maar is niet verplicht. Wie geen rijhelm heeft, kan er eentje gratis gebruiken van De Vlasrede. Laarzen zijn verplicht en sandalen zijn verboden.

 

Clubaansluiting en datums

Stal De Vlasrede is een erkende VLP- club waarbij leden zich kunnen aansluiten aan een voordelig tarief. Via onze kampen kan je voor het bijkomende tarief van 15 euro gedurende alle kampen van dit jaar van een individuele sportverzekering genieten.

Klik hier voor het programma van de komende maanden

Nieuw: boerderijkamp.

Een driedaagse op de boerderij leven, lijkt je dat niet wat? We bakken zelf ons brood, maken samen pizza, verzorgen en voederen de dieren. Met een rechtendoortocht maken we een uitstap naar een melkveebedrijf en proeven verse melk. Het boerderijleven op zijn best! Vanaf 4 jaar.

Hoe schrijf ik mijn dochter of zoon in?

– Maak een account aan met je emailadres.

– Klik op de gewenste startdatum van het kamp.

– Vul je gegevens in.

– Je ontvangt een mail ter bevestiging van je inschrijving.

– Bedankt voor je inschrijving en tot binnenkort.

Klik op de startdatum

https://www.devlasrede.be/
oktober 2019
Ma Di Woe Do Vrij Zat Zon
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

 

Intern of extern

Tijdens de zomermaanden bieden we interne kampen aan. Gedurende het schooljaar bieden we enkel externe kampen aan. Voor tieners en volwassenen bieden we stages aan.

Sluit Menu