Kampen

Hijs je in het zadel! Deze vakantie ga jij op paardrijkamp! In draf of in galop, je krijgt in ieder geval vele tips om nog beter in het zadel te zitten.

Initiatie ponyrijden & boerderijactiviteiten: 4-9 jaar (klik hier) 

Deze pagina informeert jou over de ponykampen: 9-15 jaar 

“We love making memories for you.”

Met onze jaren ervaring in ponykampen, zorgen we voor gevarieerde kampweken met betrouwbare en lieve pony's.
STAL DE VLASREDE


Voor welke leeftijd?

 

Initiatie ponyrijden & boerderijactiviteiten: 4-9 jaar(klik hier)

Ponykampen: 9-16 jaar en er is geen ervaring nodig (tenzij dit zou vermeld staan bij de inschrijving).


Wat doen we?

Elk kind of tiener kan zijn eigen grenzen aftasten en naar zijn/haar pony toegroeien tijdens onze kampweken. 
Paarden poetsen, opzadelen, leren vlechten, wandelingen, springparcours, rijden zonder zadel, schriktraining, behendigheidsoefeningen, voltige…. uitdaging verzekerd!
 
Elke dag krijg je 2 keer rijles. Samen met een vriend of vriendin heb je deze week een ‘eigen pony’ ter beschikking. Kom je met een vriend of vriendin? Wij houden hier rekening mee en laten jullie samen de vakantie als team beleven.  Deze kampen gaan intern en extern door
 
Op het einde van elke kampweek organiseren we een toonmoment. Iedereen is zo trots op wat hij/zij deze week mocht beleven en wij willen dit graag delen met jou. 
 


UURREGELING en wat heb je nodig?

De kampen starten om 9u en eindigen om 16u . Je kan reeds aanmelden vanaf 8u en je kan blijven tot 17u.

Wat heb je nodig voor een ponykamp?

Gemakkelijke kledij, een rijhelm of fietshelm en laarzen. Een veiligheidsvest of rugbeschermer is een aanrader, maar is niet verplicht. Wie geen rijhelm heeft, kan er eentje gratis gebruiken van De Vlasrede. Laarzen zijn verplicht en sandalen zijn verboden.

 

Clubaansluiting en datums

Stal De Vlasrede is een erkende PSV- club waarbij leden zich kunnen aansluiten aan een voordelig tarief. Via onze kampen kan je voor het bijkomende tarief van 18 euro gedurende alle kampen van dit jaar van een individuele sportverzekering genieten.

Intern of extern

Tijdens de zomermaanden bieden we interne kampen aan. Gedurende het schooljaar bieden we enkel externe kampen aan. Voor tieners en volwassenen bieden we stages aan.