STARTERS

STAL DE VLASREDE

Beginnende ruiter?

Volwassenen en kinderen kunnen op deze stal leren ponyrijden. Dit kan in privéles of in de mini ponyclub (4-9j) 

Heb je al ervaring? Wij begeleiden je verder in je leerproces.

Vanaf welke leeftijd?

Vanaf 4-9 jaar kan je inschrijven voor onze mini-ponyclub, je leert in een klein groepje op een speelse manier met een kleine pony rijden.  Duur 45min. 

Voor kinderen vanaf 9 jaar en als volwassenen start je voor je eerste les in een privéles.

priveles

Privéles

Je kan een privéles volgen. Dit is een half uur individueel les samen met de lesgever. Wie wenst kan 2 privélessen achter elkaar boeken voor een uur privéles. 

Na je eerste privéles ben je verplicht om een PSV-clubverzekering af te sluiten. Dit is een individuele sportverzekering voor je komende activiteiten. 

Binnenpiste en buitenpistes

Wij beschikken over een ruime verlichte binnenpiste , een longeerpiste voor zitlessen en een ruime buitenpiste met springparcours. 

Mini ponyclub 4-9j

Wat leer je?

Hierbij leer je op-en afstappen, de juiste houding, halt, stap en je eerste drafpasjes. Dit is een klein groepje waarin kinderen kunnen starten.  Opgelet! De kinderen moeten tijdens deze les begeleid worden van één van de ouders of een oudere zus/broer/vriend/vriendin van min. 12 jaar mocht het nodig zijn om even te helpen.

Kampen

Tijdens de vakanties kan u aanmelden voor ponykampen.  De kampen worden tijdens de lessen opgedeeld in groepjes. Beginnende ruiters leren deze week de eerste stapjes draf en  tonen op het einde van de week wat ze bijgeleerd hebben.

Equilabel***

De Vlasrede is in het bezit van het equilabel.