STARTERS

STAL DE VLASREDE

Beginnende ruiter?

Beginnende ruiters kunnen op deze stal leren ponyrijden. 

Heb je al ervaring? Wij begeleiden je verder in je leerproces.

Vanaf welke leeftijd?

Vanaf de leeftijd van 4 jaar kan je inschrijven voor onze privélessen, groepsles initiatie ponyrijden en ponykampen. 

priveles

Privéles

Je kan een privéles volgen. Dit is een half uur dat een initiator jou individueel begeleiding geeft. Wie wenst kan 2 privélessen achter elkaar boeken voor een uur privéles. 

Na je eerste privéles ben je verplicht om een VLP-clubverzekering af te sluiten. Dit is een individueel sportverzekering voor je komende activiteiten. 

Binnenpiste en buitenpistes

Wij beschikken over een ruime verlichte binnenpiste , een longeerpiste voor zitlessen en een ruime buitenpiste met springparcours. 

Initiatie ponyrijden

Je kan bij ons starten en een leuk uurtje beleven in de les initiatie ponyrijden. 

Hierbij leer je op-en afstappen, de juiste houding, halt, stap en je eerste drafpasjes. Dit is een klein groepje waarin kinderen kunnen starten. Deze les vervangt de ponyclub van vroeger. Opgelet! De kinderen moeten tijdens deze les begeleid worden van één van de ouders of een oudere zus/broer/vriend/vriendin van min. 12 jaar.

Kampen

Tijdens de vakanties kan u aanmelden voor ponykampen.  De kampen worden tijdens de lessen opgedeeld in groepjes. Beginnende ruiters leren deze week de eerste stapjes draf en  tonen op het einde van de week wat ze bijgeleerd hebben.

Equilabel***

De Vlasrede is in het bezit van het equilabel.