Paardrijlessen

IMG_20151108_203011

Stal De Vlasrede biedt paardrijlessen en kampen aan voor ruiters vanaf de leeftijd van 5 jaar. Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht om de paardensport beter te leren kennen. Dit kan zowel naast als op het paard. Elke ruiter krijgt persoonlijke en professionele begeleiding in de uitoefening van deze sport. Veiligheid en vertrouwen opbouwen staan bij ons voorop. 

Wij beschikken over een ruime binnenpiste met veel lichtinval. De bodem werd speciaal aangelegd met een geopadsysteem. Daarnaast hebben we twee buitenpistes en verschillende poetsplaatsen. De buitenpistes zijn voorzien van sproeisystemen zodat de bodem altijd perfect ligt. Daarnaast hebben we een ruime zadelkamer en een zitruimte. In de zitruimte kan u een kijkje nemen in de binnenpiste. Bij de ingang kan u een ruime parking vinden en de stal is afgesloten via een badgesysteem hierbij denken we aan de veiligheid.

Benodigdheden voor de paardensport

Gemakkelijke kledij, een rijhelm of fietshelm en laarzen. Een veiligheidsvest of rugbeschermer is een aanrader, maar is niet verplicht. Wie geen rijhelm heeft, kan er één gebruiken van De Vlasrede. 

Verzekering

  • Stal De Vlasrede is een erkende VLP- club waarbij leden zich kunnen aansluiten aan een voordelig tarief. Wie graag gedurende het jaar wil blijven rijden, neemt best een persoonlijke VLP verzekering. Meer info kan u verkrijgen via de website www.vlp.be.
  • Klik hier voor het document van de clubaansluiting 2018

Uurrooster van de lessen:

U dient zich op voorhand in te schrijven voor onze rijlessen door online te reserveren.

Nieuw lessenrooster tijdens de zomermaanden: VANAF NU OOK LES OP VRIJDAG.

Woensdag

Voor 16u: privélessen of verjaardagsfeestjes
16u: groepsles gevorderden
17u: Initiatie springles

18u:Privélessen

Vrijdag
18u: half-gevorderden
19u: Gevorderden
20u:Wandeling  (tijdens de zomermaanden)

Zaterdag:
10u: Beginners privé
11u: Groepsles beginners/half gevorderden
12u: half gevorderden
13u: gevorderden
14u: dressuur of springles
15u: Horseball

Prijs

  • Een rijles kan vanaf €16,00 per uur op De Vlasrede
  • Een privéles kan vanaf €20,00
  • Een 10 beurten-kaart voor groepslessen is 150 euro
  • De betaling kan cash of vooraf per overschrijving op BE76 143 0727300 95. Bij Lynn of Steve kan u ook betalen met de QR-code.

Facebook_logo